Om skolen

Vinderup Realskole blev grundlagt 1. oktober 1918.

Skolen har en driftsaftale med Holstebro kommune, der indebærer, at vi er en af kommunens overbygningsskoler. Endvidere er vi det ene af Holstebro Kommunes to 10. klassestilbud.

Vi har et 10. klassestilbud med et stærkt fagligt indhold.
Derudover er der mulighed for at vælge en af følgende profiler: E-“Sport” og medie, Food Skills eller Hands On.

I indeværende skoleår er der cirka 260 elever fordelt på tre 7. klasser, fire 8. klasser, tre 9. klasser og én 10. klasse.

Vinderup Realskole er en velfungerende privatskole, der tilbyder undervisning fra 7. til 10. klasse.

Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau i undervisningen. Lærernes faglige og pædagogiske kompetencer er en betingelse for den gode kvalitet i undervisningen. Derfor underviser lærere på Vinderup Realskole i deres linjefag eller fag, som de har opnået tilsvarende kompetence i.

Vi har fokus på elevernes trivsel gennem et godt klassemiljø, hvor eleverne udvikler sig fagligt, personligt og socialt og dermed får det optimale ud af undervisningen.

Derudover er forældrenes engagement en vigtig grundsten i skolens fundament. Skolen har et højt informationsniveau, og vi forventer en god kontakt mellem skole og hjem, hvor alle parter indgår i en konstruktiv og positiv dialog med hinanden.

Har du spørgsmål?

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål om Vinderup Realskole. Oplys dit navn, telefonnummer og e-mail, så kontakter vi dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt